Comentariile din clip au fost provocate de faptul ca Manuel Valls, premierul Frantei, a folosit un avion guvernamental pentru a se duce, impreuna cu doi dintre copiii sai, la un meci de fotbal. Ma rog, la finala dintre Barcelona si Inter.

Sunt curios daca va avea si el bunul simt sa-si dea demisia.

Bine, lucrurile nu stau chiar atat de simplu cum pare la prima vedere.
Pana la urma Valls s-a dus la un meci de fotbal la care si-ar fi dorit sa se duca cel putin 20% dintre europeni iar spusele lui Ioan Rus au oarecare acoperire in practica.

Ce vreau sa spun este ca ‘elitele si oamenii politici’ nu sunt rupti cu totul de realitate.
Problema cu care ne confruntam, si noi si ei, este ca perceptia lor asupra realitatii nu mai seamana aproape deloc cu cea pe care o avem noi.
Ceea ce, iarasi, nu este neaparat rau. Mai multe perspective asupra unui anumit lucru inseamna mai multa informatie disponibila cu privire la lucrul respectiv.

Numai ca degeaba avem, fiecare dintre noi, cate o bucatica de informatie daca nu putem colabora, daca nu punem in comun informatia respectiva. Daca piesele puzzle-ului nu apuca nicidata sa fie asamblate corect.

Si cum sa comunicam eficient daca ‘elitele si oamenii politici’ nu realizeaza odata ca ‘oamenii de rand’ s-au saturat sa fie tratati ca niste oi, ca destinele lor sa fie hotarate de sus iar lor doar sa li se spuna, fara menajamente, care e situatia si ce hotarari “S-AU LUAT” in numele lor.